Veres Zsanett

Coach

Személyes tapasztalat

Mindig ambíciózus típus voltam, törekedtem a jobbá válásra az élet számtalan területén. Ha valamit el lehet érni, én miért ne érhetném el? Meg kell érte dolgozni természetesen, áldozatokat kell hozni, de valamit valamiért! Jókora adag bátorságra is szükségem volt. Ez által rengeteg tapasztalatot szereztem. Tanultam munka mellett, szakmailag elértem, amire vágytam, felneveltem két gyereket, párkapcsolat terén kétszer kezdtem újra. Hosszú folyamat volt, de eljutottam oda, hogy azt az életet élhetem, amiben jól tudom magam érezni. Megvan benne az egyensúly, és megvan a belső béke..

Más irány

Talán az egész ott kezdődött, hogy észrevettem, végtelenül zavar, amikor más emberek tehetetlenségével szembesülök. Egy belső ösztönző erő arra sarkallt, hogy a környezetemben élő embereket ne hagyjak meg az „ez van, nem tudok mit tenni” hitében. Eleinte még nem ismertem eszközöket ehhez, mégis ösztönösen arra késztettem őket, számoljanak le ezzel a hiedelmükkel, mert igenis tehetnek önmagukért, javíthatnak a helyzetükön, még akkor is, ha most éppen úgy hiszik, hogy ez lehetetlen! Hatalmas változások következtek be náluk idővel, magam is rácsodálkoztam, mert az eredmények messze felülmúlták a várakozásaimat.

Idővel egyre többen köszönték meg, hogy minőségi javulás következett be az életükben a segítségemmel. Arra gondoltam, ha nekik tudtam segíteni, másoknak is tudnék.

Saját elakadásaim alkalmával coach segítségét vettem igénybe, és eredményesnek találtam a munkáját

Rengeteg könyvet olvastam a témában életem során, pusztán azért, mert érdekelt, majd elvégeztem egy coach képzést is, amikor úgy döntöttem szívesen foglalkoznék ezzel komolyabban

Kapcsolat:

info@eletrevesz.hu

Telefonszám: +36 20 43-43-439